Individuele begeleiding voor particulieren en zelfstandigen zonder personeel


We hebben allemaal wel eens last van spanningen, onzekerheid, energieverlies en stress. Dat hoort bij het leven, maar het kan soms teveel zijn en te lang duren. Je hebt er dan teveel last van, of de omgeving begint er onder te lijden. Lichamelijke klachten nemen toe en je weet niet goed raad met je gevoelens en gedachten. Die kun je lang wegstoppen door de dynamiek van alledag, maar op enig moment, en vaak onverwachts, lukt het niet meer. U bent niet (meer) gelukkig in leven, wonen en/of werken. Ook zijn er momenten dat we ons afvragen wat de zin en betekenis is van ons leven.

Op basis van mijn levens-, woon- en werkervaring ontdekte ik hoe je wel gelukkig kunt zijn en de zin en betekenis van het leven kunt hervinden. In de afgelopen ruim twintig jaar praktijkervaring is gebleken dat mijn begeleiding werkt.

Ik geloof in herstel van evenwicht en ik ben ervan overtuigd dat we, ondanks - en zelfs door - alles wat we hier meemaken, gelukkig kunnen zijn. Mits we bereid zijn te luisteren naar onszelf en naar wat zich aandient. Ik werk al ruim twintig jaar vanuit de filosofie: Geen gesprek te veel, maar wel naar de kern van onszelf en de wortel van de problematiek.

Op basis van de resultaten en de reacties in mijn praktijk noem ik mijn voorstel aan u Het Gelukspakket. Dat klinkt pretentieus, maar samen kunnen we daar aan werken. Vijf gesprekken van 1,5 2 uur, waarin we op weg gaan van bewust worden en bewust zijn naar bewust doen. Met als doel:

  • U voelt zich (weer) gelukkig
  • Een goede balans in leven, wonen en werken
  • Stevige(r) en duurzame relaties

Gesprekken zijn tevens s avonds en in het weekend mogelijk.

Wilt u bewuster en gelukkiger leven, wonen en werken neem dan contact met mij op.