Relaties


De Relatie-Check
Wij willen ons ook graag verbinden met anderen en hebben behoefte aan duurzame, stevige relaties. De meesten van ons willen een levenspartner. Helaas verdwijnt een op de drie huwelijken weer in het echtscheidingsregister en loopt een op de twee relaties stuk. Ik ontwikkelde een Mensmodel en een methodiek waardoor u zich bewuster wordt van uw verlangens en hoe u die kunt differentiŽren.

Als in een relatie door (een van) beiden onzekerheid, spanning of sleur wordt ervaren, of overwogen wordt de relatie te beŽindigen, neem dan contact met mij op. Ook als u al in een echtscheiding verwikkeld bent is dat verstandig, omdat veel nodeloze kosten en schade aan uzelf en aan de kinderen kunnen worden voorkomen.

Voor mensen met een drukke baan en bij tweeverdieners is het van belang te voorkomen dat door drukke agendaís en veelvuldige afwezigheid de relatie met de partner en/of de kinderen onder druk komt te staan. En als dat al het geval is, dan is dat goed te verhelpen, zo blijkt uit mijn ruim twintigjarige praktijk.

Veel relaties kunnen wel weer wat nieuwe inspiratie gebruiken: Een Relatie-Check kan de relatie weer herstellen en/of verdiepen. Partners doen zichzelf, elkaar en hun (klein)kinderen er een groot plezier mee.

Een Relatie-Check bestaat uit:
  • een tweegesprek met elk der partners apart (2x 1,5 Ė 2 uur)
  • een driegesprek met beide partners samen (1,5 - 2 uur).

Gesprekken zijn tevens ís avonds en in het weekend mogelijk.