Relaties


De Relaties&Ik-Check
U bent gescheiden of uw vriend(in) of partner is overleden. U bent (weer) alleen. Toch heeft u uw diepe verlangen naar een relatie. Hoe ga je daar nu mee om? Hoe ga je om met het verlangen naar een relatie na een of meerdere teleurstellingen? Of uw ouders zijn gescheiden en u bent het vertrouwen in de Liefde kwijt, of dreigt dat te gaan verliezen.

• U snapt niet waarom het niet lukt tussen u en uw collegae, vrienden of clubgenoten. Ligt het aan u, aan de ander of aan allebei? Wat doe je in elk van die gevallen?

• U ontdekte uw homoseksualiteit, of u kwam tot de ontdekking dat u in een “verkeerd” lichaam zit, en wilt weten hoe u daar het beste mee om kan gaan in relatie tot anderen.

• U bent bestuurder, toezichthouder, politicus, ondernemer, manager of werknemer die wil weten hoe je het beste met relaties kan omgaan en hoe je optimaal kunt (blijven) functioneren als het met je relatie(s) niet goed gaat.

Op basis van mijn levens- en werkervaring en mijn twintigjarige praktijkervaring kan ik u in bovengenoemde situaties begeleiden.

Een Relaties&Ik-Check bestaat uit twee gesprekken van 1,5 – 2 uur. Gesprekken zijn tevens ’s avonds en in het weekend mogelijk.

Wilt u steviger en duurzame relaties neemt u dan contact met mij op.