Lezing met klassieke piano-improvisaties door Bert-Jan van der Mieden op 15-09 a.s.


Lezing “Persoonlijk leiderschap: Bewust worden, bewust zijn en bewust doen” met klassieke piano-improvisaties door Jhr Bert-Jan Peter van der Mieden.
Zaterdagavond 15 september van 20.00 tot 22.00 uur
Zaal open: 19.30 uur. Locatie: Firma Kobald, Asselsestraat 167 te Apeldoorn. Voldoende mogelijkheid tot vrij parkeren in de directe omgeving.
Toegangsprijs: 25 euro per persoon, inclusief een welkomstdrankje en koffie / thee.
Mijn boek “De mens in de 21e eeuw” (winkelprijs € 30) is tijdens deze avonden te koop voor € 20. Passe-Partout voor vijf lezingen: € 110. Passe-Partout + boek: € 125.

Deze lezing over “persoonlijk leiderschap” is de eerste van de lezingencyclus “Noblesse Oblige”. Deze bestaat uit vijf lezingen, waarvan iedere lezing ook afzonderlijk te volgen is.

15-09-2012: Persoonlijk leiderschap: bewust worden, bewust zijn en bewust doen
03-11-2012: Levenskunstenaars: spiritualiteit in de 21e eeuw
15-12-2012: Hoe komen we tot stevige en duurzame relaties
26-01-2013: managen, ondernemen en besluitvorming in leven, wonen en werken
09-03-2013: De kansen van crises, duurzaamheid en globalisering

Vooraf, tijdens en na afloop van de lezing laat ik die vergezeld gaan van mijn zielenklanken, die ik via klassieke piano-improvisaties vertolk op de aanwezige vleugel. Daardoor kunt u het een en ander zelf beleven en ervaren. Door de woorden en zielenklanken die van binnenuit komen en resoneren op uw eigen ziel, verbinden we ons met elkaar en inspireren we elkaar. De avonden bieden genoeg ruimte voor uitwisseling en het stellen van vragen. Een unieke avond waarbij voelen en denken samengaan en elkaar versterken. Een bijzondere belevenis!

Wij zijn allemaal van innerlijke adel en adeldom verplicht. Het is daarom goed om regelmatig bij ons Zelf te rade te gaan en van daaruit onze levensweg op basis van persoonlijk leiderschap te vervolgen. Tijdens de lezing over “Persoonlijk leiderschap” krijgt u nieuwe inzichten en concrete handvatten waar u meteen mee aan de slag kunt. U leert hoe we nog beter naar onszelf en anderen kunnen luisteren, leidend tot meer wederzijds begrip. En hoe u door zelf- en mensenkennis uw invloed kunt vergroten, uw relaties kunt verstevigen en gelukkiger en succesvoller kunt zijn in leven, wonen en werken.

Omdat het aantal plaatsen beperkt is en we graag willen weten wie en hoeveel mensen wij mogen verwachten raad ik u aan u spoedig op te geven.
Stuur daartoe een mailtje naar bjpvandermieden@pyramide.nl. Of neem telefonisch contact met mij op: 055 5 22 39 26. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding. Graag tot 15 september. U kunt uzelf uiteraard ook voor een of meerdere andere lezingen uit de cyclus opgeven. Dan bent u verzekerd van een plaats! Of een passe-partout, of passe-partout + boek nemen. Mocht u vervolgens een van de data niet kunnen, dan mag u een vervanger opgeven. Een leuk cadeau!

Met hartelijke groeten,
Bert-Jan van der Mieden.