Lezingencyclus: ”Noblesse Oblige”, met klassieke piano-improvisaties, door Bert-Jan van der Mieden


PYRAMIDE verzorgt de lezingencyclus “Noblesse Oblige”, met klassieke piano-improvisaties, door Jhr Bert-Jan Peter van der Mieden. Deze cyclus bestaat uit vijf lezingen op de zaterdagavond, van 20.00 tot 22.00 uur, waarvan iedere lezing ook afzonderlijk te volgen is. De data en onderwerpen zijn:

15-09-2012: Persoonlijk leiderschap: bewust worden, bewust zijn en bewust doen
03-11-2012: Levenskunstenaars: spiritualiteit in de 21e eeuw
15-12-2012: Hoe komen we tot stevige en duurzame relaties
26-01-2013: Managen, ondernemen en besluitvorming in leven, wonen en werken
09-03-2013: De kansen van crises, duurzaamheid en globalisering

Vooraf, tijdens en na afloop van de lezing laat ik die vergezeld gaan van mijn zielenklanken, die ik via klassieke piano-improvisaties vertolk op de aanwezige vleugel. Daardoor kunt u het een en ander zelf beleven en ervaren. Door de woorden en zielenklanken die van binnenuit komen en resoneren op uw eigen ziel, verbinden we ons met elkaar en inspireren we elkaar. De avonden bieden genoeg ruimte voor uitwisseling en het stellen van vragen. Een unieke avond waarbij voelen en denken samengaan en elkaar versterken. Een bijzondere belevenis!

Wij zijn allemaal van innerlijke adel en adeldom verplicht. Dat geldt voor ons persoonlijk leiderschap, onze levenshouding, waarden en normen, onze relaties, onze besluitvorming en hoe wij staan in en omgaan met de wereld waarin wij leven. U krijgt elke avond nieuwe inzichten en concrete handvatten mee, waar u meteen mee aan de slag kunt.

Locatie: Firma Kobald, Asselsestraat 167 te Apeldoorn. Er is voldoende mogelijkheid tot vrij parkeren in de directe omgeving. U bent welkom vanaf 19.30 uur. De toegangsprijs per lezing is 25 euro per persoon, inclusief een welkomstdrankje en koffie / thee. Mijn boek “De mens in de 21e eeuw” (winkelprijs € 30) is tijdens deze avonden te koop voor € 20. U kunt ook een Passe-Partout nemen voor vijf lezingen: € 110. Een Passe-Partout + boek kost € 125.

Omdat het aantal plaatsen beperkt is en we graag willen weten wie en hoeveel mensen wij mogen verwachten raad ik u aan u spoedig op te geven. Doet u dat voor de lezing van 15 september in ieder geval vóór 21 augustus. Stuur daartoe een mailtje naar bjpvandermieden@pyramide.nl. Of neem telefonisch contact met mij op: 055 5 22 39 26.

U kunt uzelf voor een of meerdere lezingen uit de cyclus opgeven. Dan bent u verzekerd van een plaats! Of een passe-partout, of passe-partout + boek nemen. Mocht u vervolgens een van de data niet kunnen, dan mag u een vervanger opgeven. Een bijzonder cadeau!

Graag heet ik u op een of meerdere avonden van harte welkom!

Met hartelijke groeten,
Jhr Bert-Jan Peter van der Mieden.