“Bert-Jan maakt het onbespreekbare bespreekbaar.”

Waarom durven acrobaten in trapezes op angstaanjagende hoogte de gevaarlijkste trucs uit te halen? Omdat ze kunnen vertrouwen op een vangnet. Dit vertrouwen zorgt ervoor dat zij durven te innoveren, zich kunnen ontwikkelen en ieders potentieel optimaal kunnen benutten.

Bij veel organisaties is er echter een gebrek aan dit vangnet, oftewel vertrouwen. Bedrijven kampen daardoor met:
  • Ziekteverzuim waar men geen grip op heeft
  • Tijdverspilling door conflicten en miscommunicatie
  • Groot verloop onder medewerkers
  • Belangentegenstellingen, eilandencultuur en onnodige controlemechanismen

Het gevolg? Minder snelheid, hogere kosten en minder omzet.

Vertrouwen is dé kritische succesfactor voor duurzame ontwikkeling
Bert-Jan van der Mieden gelooft dat vertrouwen dé kritische succesfactor is voor duurzame ontwikkeling van organisaties anno nu. In zijn inspiratiesessies vertelt Bert-Jan van der Mieden hoe u door vertrouwen het potentieel binnen uw organisatie optimaal kunt benutten. Hij doet dit door het geven van inzichten en tools waar u direct mee aan de slag kan.

3 Pakketten voor meer snelheid, meer omzet en meer vitaliteit
Pyramide biedt u 3 pakketten voor zowel het creëren van meer vertrouwen in uw Zelf als het vertrouwen in en van uw medewerkers, klanten en andere belanghebbenden.

Dit vertrouwen resulteert in:
  • meer snelheid in uw organisatie, minder kosten en meer omzet
  • hogere kwaliteit, betrokkenheid en tevredenheid onder uw werknemers
  • Goede reputatie, betere relaties en meer vitaliteit

Vertrouwensexpert en managementauteur Bert-Jan van der Mieden: “Pas als er vertrouwen is, durven mensen hun harnas af te doen. Dan komt er een énorme hoeveelheid creativiteit los. Er ontstaat een klimaat van veiligheid, openheid, optimale inzet en motivatie. Er wordt vrijwillig overgewerkt. Het verschil merk je bijvoorbeeld ook aan de lengte van vergaderingen: die worden korter. Mensen hebben ineens aan een half woord genoeg.”