Diensten

Diensten

Impact van Vertrouwen

Creëer meer snelheid, energie en impact

Lees meer >

Renderende bijeenkomsten

Vergroot je invloed door multidisciplinair samenwerken

Lees meer >

Regieplan op 1 A4

Voor meer energie, focus en resultaat

Lees meer >

(Executive) Coaching

Voor leiders en professionals die willen groeien

Lees meer >

Impact van Vertrouwen

Creëer meer snelheid, energie en impact

Waarom durven acrobaten in trapezes op angstaanjagende hoogte de gevaarlijkste trucs uit te halen? Omdat ze kunnen vertrouwen op een vangnet. Dit vertrouwen zorgt ervoor dat zij durven te innoveren, zich kunnen ontwikkelen en ieders potentieel optimaal kunnen benutten.

Laten we eerlijk zijn, het werk in organisaties wordt nog steeds door en met mensen gedaan. Er is dan ook niets dat zo’n grote impact heeft op mensen, hun werk en prestaties dan vertrouwen. Vertrouwen is dé kritische succesfactor voor meer snelheid, energie en impact.

Vertrouwensexpert Bert-Jan van der Mieden: “Pas als er vertrouwen is, durven mensen hun harnas af te doen. Dan komt er een énorme hoeveelheid energie los. Er ontstaat een klimaat van veiligheid, openheid en gedrevenheid. Er wordt vrijwillig overgewerkt. Het verschil merk je bijvoorbeeld ook aan de lengte van vergaderingen: die worden korter. Mensen hebben ineens aan een half woord genoeg.”

Herstel, versterk en vergroot ook het vertrouwen in jullie organisatie. Neem contact met ons op voor een training of ons unieke programma voor leiders en teams om meer impact te maken met vertrouwen.

“Intern zaten we niet op één lijn. Ik moet je complimenteren voor de wijze waarop jij, als externe deskundige, ondanks de tegengestelde belangen die er speelden, ons zover kreeg dat we er samen uitkwamen.”

Om laagdrempelig, snel en kort, maar gedegen, vertrouwen, verbondenheid en vitaliteit te optimaliseren, biedt Pyramide drie pakketten aan: het inventarisatiepakket, het inspiratiepakket en het impactpakket.

Inspirerende, renderende bijeenkomsten

Vergroot je invloed door multidisciplinair samenwerken

De centrale doelstelling van de bijeenkomsten van Pyramide is het creëren van een optimale uitgangspositie, waardoor individuen, teams en organisaties kunnen floreren door regie op basis van vertrouwen, verbondenheid en vitaliteit. We vinden de antwoorden op de struikelblokken, crises, uitdagingen en vragen die we in leven, wonen en werken tegenkomen. Zij inspireren en stimuleren tot multidisciplinaire uitwisseling, waardoor verlangens en doelstellingen beter en sneller gerealiseerd worden. We zetten koers naar effectieve, efficiënte en flexibele organisaties en een perspectiefvolle toekomst. Je gaat naar huis met hernieuwde energie en een frisse kijk op kansen en mogelijkheden, vraagstukken en uitdagingen. Klaar om ook lastige kwesties daadkrachtig en doeltreffend op te lossen.

In de workshop “Luisterrijk werken” leren de deelnemers vanuit (zelf)vertrouwen te luisteren naar zichzelf, de ander en het andere. De BoardroomRegieSessies hebben bewezen dat een professionele luisteraar en onafhankelijke sparringpartner van nut kan zijn. Omdat de Inspiratiediners duidelijk in een behoefte voorzagen en zeer gewaardeerd werden, blaast Pyramide die weer nieuw leven in met een unieke en optimaal renderende dinercyclus. 

Het PyramideRegieNetwerk is het eerste multidisciplinaire netwerk waarbij alle maatschappelijke disciplines met elkaar kunnen uitwisselen en projecten in gang kunnen zetten. Het biedt nieuwe invalshoeken, inzichten en ideeën. En leidt tot verrassende, praktische en duurzame oplossingen. Je ontdekt wat de Mensen- en de Kinderrechten en de Sustainable Development Goals bijdragen aan het rendement en de positieve impact van en voor organisaties. 

Ik heb mij verbaasd over de openheid. We hebben elkaar beter en op een nieuwe manier leren kennen. Een openbaring. We communiceren nu veel effectiever.”

“Je hebt het onbespreekbare bespreekbaar gemaakt. Door jouw aanpak hebben we o.a. een belangrijke persoon voor onze organisatie kunnen behouden en functioneert een ander nu veel beter in een andere functie.”

Download hieronder de brochure voor meer informatie of schrijf je direct in. Voor vragen, neem gerust contact met ons op.

Regieplan op 1 A4

Voor meer energie, focus en resultaat

“Als je durft los te laten, heb je twee handen vrij om weer de regie te pakken.”

Heb je wel eens geprobeerd om zand vast te houden in je hand? Hoe harder je knijpt, hoe sneller het door je handen glipt. Hetzelfde doen we vaak met de dingen waar we in wonen, werken en leven grip op willen hebben. Vanuit onzekerheid en angst proberen we krampachtig in control te blijven en vooruitgang te forceren. Het tegenovergestelde is vaak het resultaat. Soms moet je even stilstaan om weer vooruitgang te realiseren.

Voor meer energie, focus en resultaat ontwikkelen we samen jouw PersoonlijkRegiePlan of jullie Team- of OrganisatieRegiePlan op 1 A4. We staan stil bij verlangens en vertalen betekenisvolle ambities naar concrete acties. Met de bouwstenen ‘Vertrouwen’, ‘Verbondenheid’ en ‘Vitaliteit’ maken we scherpe keuzes in hoe jij, het team of de organisatie de regie (weer) in handen krijgt. Het resultaat, een visueel plan op 1 A4 waarmee je direct aan de slag kan. Want plannen maken is leuk, maar ze realiseren is nog veel leuker!

“Het roer moest om. We moesten nu doorpakken. We hadden het eerder moeten doen, dat had ons een hoop ellende en geld bespaard, maar we zijn blij dat we het nu gedaan hebben. Bedankt Bert-Jan.” 

Download hieronder de brochure “Wordt Levensregisseur, Teamregisseur of Organisatieregisseur” voor meer informatie of schrijf je direct in. Voor vragen, neem gerust contact met ons op.

Download hieronder de brochure “Met vertrouwen naar succesvolle organisaties door regie” voor meer informatie of schrijf je direct in. Voor vragen, neem gerust contact met ons op.

(Executive) Coaching

Voor leiders en professionals die willen groeien

Als (executive) coach helpt Bert-Jan leiders en ambitieuze professionals groeien in leven, wonen en werken. Het creëren van meer vertrouwen, verbondenheid en vitaliteit staat hierbij centraal. Bert-Jan gelooft niet in symptoombestrijding, maar in duurzame resultaten. In zijn coaching gaat men daarom altijd eerst naar binnen en dan naar buiten. Door de Pyramide-aanpak realiseer je meer vertrouwen, verbondenheid en invloed op basis van innerlijke zekerheid.

Zijn ervaring in diverse staf- en managementfuncties en zijn eigen ondernemerspraktijk maakt Bert-Jan al ruim 25 jaar dé gesprekspartner van CxO’s, managers en ambitieuze professionals. Bert-Jan maakt het onbespreekbare bespreekbaar. Helpt je antwoorden zelf te (her)vinden en geeft je concrete handvatten. Hij confronteert en daagt uit. Altijd op een menselijke manier.

Wil jij ook floreren door de regie in je leven en werk (weer) stevig vast te pakken? Maak vrijblijvend kennis en neem contact op.

“De 24/7 dienstverlening door Pyramide heb ik zeer op prijs gesteld. Het feit dat ik de mogelijkheid had om te kunnen bellen of mailen was al een hele geruststellende gedachte en werkte ondersteunend.”

“Als MT hebben we diverse keren geprobeerd te achterhalen wat er bij diverse mensen speelde, maar volgens ons vertelden ze ons niet alles. Jouw Coaching methode is een vondst! Door hun gesprekken met jou kwam een en ander boven tafel. Door jouw begeleiding zijn we beter gaan communiceren en ontstond er veiligheid en vertrouwen, waardoor er meer openheid is ontstaan.”

“Ik heb Bert-Jan ervaren als een bevlogen. betrokken en professionele consultant. Hij is het beste te omschrijven als een mensenvriend die niet alleen verstand heeft van mensen maar ook weet hoe je allerlei meetinstrumenten kunt inzetten om mensen scherper op het netvlies te krijgen. Als psycholoog op het vakgebied van “testen en meten” heb ik Bert-Jan ervaren als de man die de menselijke maat centraal stelt. de positieve elementen steeds weer ziet in degenen die onderzocht zijn en die als de beste perspectieven weet te schilderen. En dit allemaal in samenspraak en overleg met degenen die zijn hulp hebben ingeroepen.

Zijn inspirerende kijk op mensen, organisaties en het geloof dat wij mensen het samen moeten doen om successen te boeken voor de samenleving maar ook voor ons zelf, heeft mij gemotiveerd om intensief met hem samen te werken. Deze samenwerking heeft geresulteerd in tevreden cliënten die met nieuw elan op hun nieuwe eigen spoor gezet zijn en daar de vruchten van plukken. Daarnaast wens ik vanuit mijn professie Bert-Jan nadrukkelijk mee te geven dat hij door zijn manier van werken zijn omgeving in algemene zin maar ook mij persoonlijk heeft gemotiveerd. Te weten het kijken naar mensen en daar een gefundeerde mening over geven gekoppeld aan de mogelijkheden van de cliënt.

Ik wens Bert-Jan met zijn activiteiten veel succes. Rien Hezemans, psycholoog en oud-directeur Verschoor&Oudshoorn BV.”

Download hieronder de brochure voor meer informatie of schrijf je direct in. Voor vragen, neem gerust contact met ons op.