Marthijn Zweepe

Marthijn Zweepe is getrouwd en zij hebben twee kinderen. Hij komt ’s ochtends uit bed voor een goede kop koffie en zijn gezin. Maar ook om vol passie processen en mensen te helpen verbeteren. Er is altijd ruimte voor verbetering, dus er is altijd iets te winnen. Zijn uitgangspunt is altijd de intrinsieke motivatie van de mens – waarom zou hij of zij willen veranderen – zodat de uitkomsten van gedrag en handelingen veranderen en daarmee proces en mens verbeteren. Door dit goed uit te lijnen met de organisatiedoelstellingen ontstaat een win-win-situatie, die alle partijen nieuwe energie geeft en nieuwe kansen biedt.

Marthijn Zweepe is Business Development Manager bij Verbeterwijzer en Manager Mobile App Development bij Reware. Hij adviseert organisaties over business development, bedrijfsstrategie, Human Resources, Leanmanagement en het opleiden en ontwikkelen van personeel.

Verbeterwijzer zet de organisatie weer op de weg en maakt het mogelijk beleid te vertalen in concrete workflows voor medewerkers. Verbeterwijzer combineert dit met een App voor de medewerker die zorgt voor binden en boeien en waarmee ze door kunnen groeien. Een slimme “alles in één”- App met on-boarding, leerpaden, portfolio, teamevaluaties, e-learning, micro-learning, projecten, formulieren, vragenlijsten en nog veel meer. Met de ingebouwde helpdesk geeft die medewerkers de ondersteuning en uitdaging die ze verdienen. En via de ideeënmuur laat ze eenieder meedenken.

Met de adviezen en de tools van Marthijn Zweepe neem je (weer) de regie! Marthijn Zweepe ontwikkelt en verzorgt voor Pyramide het online Pyramide Leer Management Systeem.