Perspectiefvol Leiderschap

Perspectiefvol Leiderschap

De diverse crises en de voortschrijdende technologische ontwikkelingen laten zien dat de menselijke factor nog crucialer wordt dan die nu al is. De mens is veelal de oorzaak van de problemen, maar is ook het cruciale onderdeel van de oplossing. Betere organisaties voor een duurzame wereld vragen om leiderschap en management op basis van persoonlijk leiderschap: perspectiefvol leiderschap.

Perspectiefvol leiderschap houdt in dat leiders in staat zijn om de organisatie zodanig te transformeren dat die optimaal floreert en tegelijkertijd winst én maatschappelijke voortgang realiseert.

Bouwen aan een betere business en een betere wereld begint bij open te staan voor veranderingen, bewuste keuzes te maken en door de mens centraal te stellen. Perspectiefvol leiderschap is hier de sleutel toe.

Voor moedige en vooruitstrevende leiders en managers is er daarom het traject “Transformeren naar perspectiefvol leiderschap”. Gebaseerd op het lees-, studie- en opleidingsboek “Perspectiefvol leiderschap. Management in de 21e eeuw”.

In dit 8-daagse traject van 6 maanden leer je als leider o.a.:
  • Beter te luisteren naar jezelf, de ander en het andere. Om vervolgens betekenisvolle ambities te vertalen naar concrete acties. 
  • Angst, onzekerheid en weerstand bij jezelf en anderen op te heffen. 
  • Vertrouwen te herstellen, versterken en vergroten om zo veranderingsprocessen succesvoller te laten verlopen. 
  • Verbondenheid en betrokkenheid te vergroten om als team meer positieve impact te maken. 
  • Te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie met vitale medewerkers en die financieel gezond is. 

Het eerstvolgende traject start op 8 november 2022. In company zijn ook trajecten van twee, vier of zes dagen mogelijk. Neem contact met ons op voor een maatwerktraject.

Indien je een van de trajecten volgt, ontvang je o.a. het boek “Perspectiefvol leiderschap. Management in de 21e eeuw”, een set Regiekaarten en digitaal de Werkbladen die in het boek staan. Twee ervan tref je hier aan.

Download de brochure voor meer informatie of neem contact met ons op. Direct inschrijven kan hier.