Videopodcast: Doe ook je voordeel met een inkijkje in het leven en werk van……

“Hervind het Licht in jezelf en laten we samen het Licht verspreiden.”

In maart startte de videopodcastserie “Perspectiefvol leiderschap. Samen op koers naar een luisterrijke toekomst.”  Tweemaal per maand een interview met bijzondere mensen. Je kunt je er gratis op abonneren! De reacties op het eerste interview met Sjoerd Scholte waren positief.

Vandaag informeer ik je over het interview met Gerwin de Vries, directeur en MVO Manager bij Zalsman Kampen. Gerwin geeft Regietips hoe je de balans in je werk- en privésituatie goed krijgt en kunt bewaken. Hij vertelt hoe Zalsman omgaat met mensen met een afstand op de arbeidsmarkt en geeft concrete handvatten en inzichten hoe organisaties dit goed kunnen aanpakken. Gerwin geeft aan hoe zij heel concreet impactvol maatschappelijk ondernemen, waarom zij doen wat zij doen en hoe zij tot verrassende resultaten komen.

Hij vertelt hoe zij ervoor zorgden dat men trots is op de organisatie. Hij haalt daarbij ook het Ennisme, de filosofie van de Verbinding aan. Ontdek in dit interview hoe je kunt werken aan je eigen vitaliteit. Gerwin sluit af met wat zij samen met de in- en externe stakeholders vanuit intrinsieke motivatie doen aan het realiseren van de Sustainable Development Goals. Doe je voordeel met de voorbeelden en handvatten en hoe je een en ander zichtbaar kunt maken.

Hierbij de link naar het interview met Gerwin de Vries: https://youtu.be/J7Y1drU03ys

Het interview met Sjoerd Scholte

Zie hier drie reacties en een korte samenvatting van het interview.

Gefeliciteerd met deze eerste podcast, Bert-Jan! Dank dat je deze prachtige, integere man – Sjoerd Scholte – hebt uitgenodigd om te vertellen over zijn werk en leven. Heel boeiend en waardevol! Verder ben ik blij verheugd over je aandacht voor en het belang van stilte. In mijn ervaring is het beginnen met een moment van stilte, zowel bij vergaderingen als bijeenkomsten, van cruciaal belang. Dank voor deze podcast en veel succes!

Deva Indra

Een mooi, inspirerend en oprecht interview over meervoudig waardegedreven leiderschap waarbij de mens en natuur centraal staan.

Aart Jörgens

Een interessante podcast met heel veel tips, suggesties, handvatten, wijsheden en Leitmotiven. Helemaal top!

Rob van Asselt

Sjoerd Scholte, regionaaldirecteur van NLInvesteert, helpt ondernemers met het financieren van hun plannen op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Hij vertelt over zijn dagelijkse meditaties en acties en wat dat hem en anderen oplevert. Hij is ervan overtuigd dat meer gebruik maken van de stilte beslist helpt. Sjoerd vindt het Ennisme een prachtig inzicht als tegenhanger van de toenemende polarisatie. Hij licht zijn uitspraak “Zet je voet eens onder het bureau van de ander” toe met voorbeelden. En geeft diverse Regietips om te komen tot verbondenheid en hoe je veranderingen succesvol kunt doen verlopen.

Sjoerd werkt met vier intelligenties en geeft praktische voorbeelden hoe hij die hanteert. Hij vertelt hoe hij en anderen omgaan met duurzaamheid, wat ervoor nodig is om dat te realiseren en geeft Regietips daarvoor. Hij adviseert je om nieuwsgierig te zijn naar de meerdimensionale wereld en geeft aan hoe hij concreet bijdraagt aan meer welvaart en welzijn in deze wereld. Doe ook dagelijks je voordeel met de zeer praktische Regietips die hij geeft. Hierbij de link naar het interview met Sjoerd Scholte: https://youtu.be/1p4rIQCcsas

 

Wat kun je het komende half jaar verwachten!

14-04: Gloria Gribling, Directeur Behandelzaken GGzBreburg

28-04: Huub & Adelheid Kortekaas, conceptueel beeldend Kunstenaarsduo, De Tempelhof

12-05: Roel Kop, Advocaat bij Kop Advocaten

26-05: Tjeerd Krumpelman, Global head of reporting, regulations & stakeholder management ABN AMRO

09-06: Fons Trompenaars, auteur en CEO Trompenaars Hampden-Turner Consulting

23-06: Marguerite Soeteman-Reijnen, tot 01 April 2023 Chairman Executive Board Aon Holdings & Aon Group International

07-07: Harm Scheepstra, bekleedde leidinggevende posities bij internationale bedrijven in de petrochemische industrie

21-07: Erik de Boer, Directeur MKB Trade Office, owner New Business Development Associates (NBDA BV)

04-08: Arko van Brakel, Algemeen directeur Regio Stedendriehoek, Impact Strategist, Co-Founder Semco Style Institute

18-08: Angélique Laskewitz, Executive Director Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling (VBDO)

01-09: Rob van den Berg, Managing Partner HR Transfer & HRM Specialist Goodsign

 

Abonneer je gratis op de videopodcastserie “Perspectiefvol leiderschap. Samen op koers naar een luisterrijke toekomst”.

Voor reacties en vragen, mail naar bjpvandermieden@pyramide.nl Ik wens je veel kijk- en luisterplezier en baat bij deze serie.

Met hartelijke groet,

Bert-Jan van der Mieden.

Pyramide

bjpvandermieden@pyramide.nl

06 53 31 31 47

P.S. Deze videopodcastserie wordt gemaakt door en voor mannen en vrouwen, jongeren en ouderen. Ieder interview biedt concrete Regietips waarmee we elke dag optimistisch en positief aan de slag kunnen. Verspreid deze nieuwsbrief daarom s.v.p. in je eigen netwerk en attendeer ze op deze videopodcastserie.  Alleen samen realiseren we sneller en beter onze verlangens en doelstellingen!