Videopodcast: Een indrukwekkend, bijzonder waardevol en hoopgevend, derde interview

De videopodcastserie “Perspectiefvol leiderschap. Samen op koers naar een luisterrijke toekomst.” startte in maart. Tweemaal per maand een interview met bijzondere mensen. Je kunt je er gratis op abonneren! De reacties op de eerste twee interviews met Sjoerd Scholte en Gerwin de Vries waren positief.

Ik stuur je deze derde, korte nieuwsbrief omdat ik graag wil dat zoveel mogelijk mensen kennisnemen van dit indrukwekkende, bijzonder waardevolle en hoopgevende interview.

Een langer interview dan gebruikelijk, maar dat heeft een bijzondere reden. Het bevat namelijk niet alleen waardevolle en belangrijke Regietips voor ons persoonlijk leven, maar ook voor werkgevers, leidinggevenden, medewerkers en alle betrokken in- en externe stakeholders. En de diverse maatschappelijke disciplines daaromheen.

Gloria Gribling, directeur behandelzaken GGzBreburg, geeft in het eerste deel van het interview gedurende ca. 37 minuten een openhartige, bijzondere en leerzame inkijk in haar persoonlijk leven. Een kostbaar geschenk voor ons als medereizigers. In het tweede deel, van ca. 20 minuten, geeft zij inzicht in de ontwikkelingen, mogelijkheden, kansen en uitdagingen in de Geestelijke Gezondheidszorg. Een hoopgevende transformatie die ons allemaal raakt!

Hierbij de link naar het interview: https://youtu.be/Cb-aef75RLY

 

Wat kun je het komende half jaar verwachten!

28-04: Huub & Adelheid Kortekaas, conceptueel beeldend Kunstenaarsduo, De Tempelhof

12-05: Roel Kop, Advocaat bij Kop Advocaten

26-05: Tjeerd Krumpelman, Global head of reporting, regulations & stakeholder management ABN AMRO

09-06: Fons Trompenaars, auteur en CEO Trompenaars Hampden-Turner Consulting

23-06: Marguerite Soeteman-Reijnen, tot 01 April 2023 Chairman Executive Board Aon Holdings & Aon Group International

07-07: Harm Scheepstra, bekleedde leidinggevende posities bij internationale bedrijven in de petrochemische industrie

21-07: Erik de Boer, Directeur MKB Trade Office, owner New Business Development Associates (NBDA BV)

04-08: Arko van Brakel, Algemeen directeur Regio Stedendriehoek, Impact Strategist, Co-Founder Semco Style Institute

18-08: Angélique Laskewitz, Executive Director Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling (VBDO)

01-09: Rob van den Berg, Managing Partner HR Transfer & HRM Specialist Goodsign

P.S. Veel mensen zullen zich herkennen in wat Gloria Gribling hier vertelt over haar privé- en werksituatie. En baat hebben bij dit interview. Verspreid deze nieuwsbrief daarom s.v.p. in je netwerk en attendeer ze op deze videopodcastserie. En verwijs ze s.v.p. naar dit artikel op de website met de link naar de drie uitgezonden interviews. Alleen samen realiseren we sneller en beter onze verlangens en doelstellingen!

Https://www.pyramide.nl/inspiratie/videopodcast-perspectiefvol-leiderschap-samen-op-koers-naar-een-luisterrijke-toekomst/