In wat voor wereld groeien onze (klein)kinderen op?

“Samen maken we het onvoorstelbare voorstelbaar, het onzichtbare zichtbaar en het schijnbaar onmogelijke realiseerbaar!”

Vanaf nu wordt het anders!

We hebben ons als mensheid ontwikkeld en ontplooid en vooruitgang geboekt, en daar mogen we trots op zijn. Maar we worden ook geconfronteerd met oorlogen, conflicten en nodeloos lijden. Met slecht leiderschap en met mensen die leidinggevenden respectloos behandelen. Door bewuste leugens, valse beloftes en schijngedrag worden mensen bedrogen. Er zijn allerhande spanningen in leven, wonen en werken en diverse crises in de samenleving en in de wereld. De meeste van die problemen worden veroorzaakt door de mens zelf. Gelukkig maar, want dan ligt de oplossing ook in onszelf! Wij kunnen onze (diepste) verlangens en doelstellingen en de door ons gewenste toekomst realiseren!

We realiseren de nieuwe, perspectiefvolle werkelijkheid!

En dat gaan we doen met behulp van de Pyramide-aanpak. Want jij verlangt toch ook naar een andere, betere wereld voor jezelf, je omgeving en je (klein)kinderen! Ja, we verlangen allemaal naar vertrouwen, verbondenheid en vitaliteit.

In het artikel “De nieuwe, perspectiefvolle werkelijkheid” geef ik je de inzichten en handvatten hoe we die kunnen realiseren. Lees dat even op een rustig moment.

Lees eerst even over de concrete aanpak

Jouw tijd is kostbaar en dat is die van Pyramide en haar Partners ook. Pyramide houdt niet van geneuzel en van loze woorden. Een woord als “doorwrocht” hoor ik wel eens als het gaat over de brochures en artikelen. Men gebruikt ze ook als checklist. Pyramide heeft een bijzondere missie en een zeer doordachte visie. Maar vertaalt die ook, samen met de ruim twintig Partners, direct naar de praktijk, met échte oplossingen. Leidinggevenden willen immers dynamische leiders, managers zijn. Ze willen meer impact, en sneller en betere resultaten. En dat verwacht hun omgeving ook van ze.

Vanaf nu wordt het anders, want na het volgen van het ontwikkelings- en ontplooiingstraject “Transformeren naar perspectiefvol leiderschap” zijn ze dat ook! Zij worden betere leidinggevenden omdat zij zichzelf ontwikkelen en ontplooien. Daardoor stellen zij de juiste vragen en luisteren zij niet alleen beter naar wie zijzelf wel en niet zijn, maar ook beter naar de ander en het andere. En hun doen en laten wordt mede gebaseerd op de verbindende, universele waarden. Dat geldt ook voor de unieke, zeer leerzame en praktijkgerichte duurzaamheidstrajecten van Pyramide.

Met als belangrijk gevolg dat men ook beter naar jou luistert als medewerker, staffunctionaris, of leidinggevende. Als iemand een leiderschapstraject en/of duurzaamheidstraject van Pyramide gevolgd heeft, kijkt men verwachtingsvol diens kant op. Er komt energie en creativiteit vrij en men gaat voor het realiseren van de verlangens en doelstellingen. Zij bieden namelijk perspectief. Perspectiefvolle bestuurders, directeuren, managers, ondernemers en toezichthouders zijn de leidinggevenden die we nu en straks nodig hebben! Daarin is Pyramide, met haar Partners, uniek en onderscheidend.

Dus schrijf je hier in voor het leiderschapstraject

En schrijf je hier in voor het duurzaamheidstraject

Vergeet niet even een moment in te ruimen voor het lezen van het artikel. Ik hoop dat óók jij er baat bij hebt. En geef s.v.p je reactie erop: bjpvandermieden@pyramide. Alle mails worden uiteraard vertrouwelijk behandeld en beantwoord.

Met hartelijke groet,

Bert-Jan van der Mieden.
www.pyramide.nl
bjpvandermieden@pyramide.nl
0653 313 147.