Wat doen slimme leidinggevenden?

De tijd is voorbij dat je iemand inhuurt, een leuke, plezierige en nuttige bijeenkomst hebt gehad en weer verder gaat in de waan van de dag. Ook als geld geen rol speelt, getuigt het van perspectiefvol leiderschap als je voor het optimale rendement gaat van de investering.

Nadat ik in mijn staf- en managementfuncties had meegemaakt hoe weinig een eendaagse bijeenkomst aan rendement opleverde, besloot ik, toen ik in 1992 met Pyramide begon, alleen bijeenkomsten te organiseren met minimaal één terugkomdag. Opdrachtgevers waren het er altijd mee eens dat die veel meer rendement opleveren en ze merkten dat ook. Dat komt omdat de deelnemers vooraf hun vragen en verwachtingen kunnen aangeven en in de tussenliggende periode en na afloop contact met mij kunnen opnemen. En zij dat wat in de eerste bijeenkomst werd aangeboden, konden toetsen aan en konden oefenen in de praktijk.

Om dezelfde reden bied ik nu het traject “Met vertrouwen naar succesvolle organisaties, door regie” aan, bestaande uit twee bijeenkomsten van een dagdeel.  Klik  hier  voor meer informatie.

Met dit traject maak je kennis met de Pyramide-aanpak en kun je direct aan de slag met het boek, de Regiekaarten en de digitale Werkbladen. Voor degenen die direct een stevig fundament willen is het traject “Transformeren naar perspectiefvol leiderschap” zowel via open inschrijving als incompany beschikbaar. Kik  hier  voor meer informatie.