Welke perspectieven willen jij en anderen? Verneem hier hoe je wél resultaat boekt!

“Een goede, doelgerichte belichting verdrijft de lastige duisternis!”

Biedt Perspectiefvol leiderschap ook voor jou resultaat?

In onze nieuwsbrieven, artikelen en brochures geeft Pyramide aan welke resultaten er door de Pyramide-aanpak sinds 1992 geboekt zijn. En hoe je op de korte en lange termijn doelstellingen kunt realiseren. Ze worden daarom ook als checklist gebruikt. Maar heb jij daar wat aan?

Dus dit keer geen Regietips, maar een Regievraag: Waar heb jij in deze tijd behoefte aan, als leidinggevende, of als professional? Als je deze vraag per mail beantwoordt, mag jij mij óók een vraag stellen over een probleem, uitdaging of vraagstuk waar je mee worstelt. Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Je mail wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld. bjpvandermieden@pyramide.nl

Welke bouwstenen biedt deze nieuwsbrief jou?

Vorig jaar ben ik gestart met de videopodcastserie “Perspectiefvol leiderschap. Samen op weg naar een luisterrijke toekomst”. Doe je voordeel met deze eerste samenvatting van de interviews met Martin Thoolen, Harm Scheepstra en Rob van den Berg. Je weet dan hoeveel rijker je kunt worden in 45 minuten! Want hun wijsheid, op basis van hun jarenlange ervaring, is jouw rijkdom!

Link naar de samenvatting. https://youtu.be/X6ugFMY0Gk4 Welke bouwstenen heb je nu verzameld voor het realiseren van de verlangens en doelstellingen van jou en anderen?

De samenvatting verwijst naar het ontwikkelings- en ontplooiingstraject traject “Transformeren naar perspectiefvol leiderschap”. Dat is het traject dat Pyramide en haar Partners je aanbiedt.

https://pyramide.nl/wp-content/uploads/PYR_brochure_transformeren.pdf

De trajecten van Pyramide worden altijd afgestemd op de behoeften van de deelnemers. Op bladzijde 3 vind je de inhoudsopgave. Bepaal dus zelf je leestijd en ontdek waarom het zinvol is om je nu in te schrijven. Schrijf je hier in: https://www.pyramide.nl/perspectiefvol-leiderschap-inschrijven/. Dit traject biedt beslissers, leidinggevenden onder andere:

  • Inzicht en handvatten hoe je alle in- en externe stakeholders (nieuwe) perspectieven kunt bieden. En hoe je dat kunt uitleggen aan je omgeving, zoals je klanten en leveranciers
  • Je leert (beter) te luisteren naar, en mee te denken met, de perspectieven van de ander
  • Je kunt de perspectieven en de tussendoelen en einddoelen op alle niveaus in de organisatie realiseren, met optimaal draagvlak!

Concrete actie

  • Vergeet niet te antwoorden op mijn vraag: ”Waar heb jij in deze tijd behoefte aan?”
  • En mij je vraag te sturen: bjpvandermieden@pyramide.nl
  • Schrijf je in voor het traject als je, zowel op de korte als lange termijn, wél resultaat wilt boeken. Vanaf nu doen we het anders, namelijk Perspectiefvol! We zetten hoop om in actie!