Bert-Jan van der Mieden

Bert-Jan van der Mieden is oprichter van Pyramide. Hij wordt bij organisaties ingezet als organisatieregisseur, teamregisseur en als levensregisseur. In zijn rol van organisatieregisseur komt hij met de formule waarin een specifieke organisatie en/of individu zich optimaal kan ontwikkelen en ontplooien om de gestelde doelen het snelst te realiseren.

Van der Mieden is de grondlegger van de bewustwordingspsychologie en het daarop gebaseerde vertrouwensmanagement. En van het Ennisme, de filosofie van de Verbinding. Hij heeft het MultiMens Model ontwikkeld en een eigen methodiek en instrumentarium om te komen tot steviger en duurzame relaties.

Bert-Jan is auteur van het standaardwerk “De mens in de 21e eeuw”, “Eenheid in verscheidenheid” en “Perspectiefvol leiderschap. Management in de 21e eeuw”. Op basis daarvan ontwikkelde hij – en verzorgt hij samen met een aantal docenten/trainers en andere experts – het ontwikkelings- en ontplooiingstraject “Transformeren naar perspectiefvol leiderschap”.

Hij treedt op als spreker, dagvoorzitter en pianist en wordt regelmatig gevraagd voor diverse radioprogramma’s. Daarnaast is hij actief in een aantal besturen in verschillende sectoren. Verder inspireert hij sinds zijn jeugd mensen op unieke wijze met klassieke piano-improvisaties.

Van der Mieden heeft ervaring in de gezondheidszorg en in diverse staf- en managementfuncties in het bedrijfsleven. “Door mijn loopbaan en brede ervaring ben ik in staat vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken tegelijk te benaderen. Onze methode levert niet alleen winst op voor het individu, maar daardoor ook voor de organisatie.”