Tjeerd Krumpelman

Tjeerd Krumpelman is een ervaren duurzaamheidsprofessional. en als expert verbonden aan onder andere de International Sustainability Standards Board en het Partnership for Carbon Accounting Financials. Hij was ruim tien jaar als global head of reporting, regulations & stakeholder management verantwoordelijk voor de ESG/SDG-, Impact- en Human Rights Reporting bij ABN AMRO en is gastdocent bij diverse organisaties.

Sinds 1 April 2024 is Tjeerd Krumpelman werkzaam als Partner van Impact House, een onderdeel van Grant Thornton: één van ’s werelds grootste netwerken van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties met 62.000 professionals in meer dan 135 landen. Binnen Impact House houdt Tjeerd zich bezig met het ondersteunen van met name grote organisaties in het versterken van geïntegreerd denken, het bevorderen van duurzame bedrijfspraktijken en het inzetten van verslaglegging als middel om duurzame transitie te versnellen.

Naast deze functie is en blijft Tjeerd voorzitter van de Integrated Thinking & Strategy Group van de IFRS Foundation, lid van de IMA Sustainable Business Management Taskforce, lid van de adviesraad van het Center for Corporate Reporting en bestuurslid van de Partnership for Carbon Accounting Financials (PCAF).

Tjeerd Krumpelman levert als docent een bijdrage aan de achtste dag in het zestiende dagdeel van het leiderschapstraject “Transformeren naar perspectiefvol leiderschap” en als expert aan het duurzaamheidstraject “Inzicht in en perspectieven van de SDG’s en de MKR”. Tevens verzorgt hij de Verdiepingsdag “Betekenisvolle integratie van duurzaamheid in de strategie van organisaties”.

Brochure Leiderschapstraject Brochure Duurzaamheidstraject

Hij is tevens een van de geïnterviewden in de videopodcastserie “Perspectiefvol leiderschap. Samen op koers naar een luisterrijke toekomst”.