Erik de Boer

Erik de Boer is voorzitter van de Stichting Ondernemend Oekraïne, die actief is om Oekraïense vluchtelingen de gelegenheid te gaan bieden om in Nederland hun eigen bedrijf op te gaan richten. De uiteindelijke doelstelling is hierbij dat zodra de situatie dit toelaat, het bedrijf kan worden verplaatst naar Oekraïne, veelal met behoud van de in Nederland opgebouwde klandizie, en daar verder kan worden uitgebouwd. Dit moet helpen om de wederopbouw van het land te helpen versnellen.

Erik de Boer is tevens Managing Director New Business Development Associates BV. Erik heeft ruime ervaring in algemeen management, sales en marketing, met een bijzondere interesse in productontwikkeling, verandermanagement en het upgraden van de organisatie. Daarnaast werkte hij als commercieel directeur in FMCG voor Bestfoods/Unilever en in de verpakkingsindustrie voor Kappa Packaging. Hij studeerde Bedrijfskunde aan Nyenrode Business Universiteit en in de Verenigde Staten en volgde daarna vele vakken in Management, NPD, Sales, Finance en HRM.

Specialiteiten: Co-versnelling-innovatie. Organisatieontwikkeling, netwerk-samenwerkingsopbouw, verkoop en marketing, opleiding/training en exportadvies. Speciale interesse in mensontwikkeling, innovatie/productontwikkeling, verandermanagement en het upgraden van organisaties. Expertise in Europese en Aziatische markten, met name Singapore, China/HK en India.

Erik de Boer biedt als expert onder andere een dagdeel aan over internationaal zakendoen.

Pyramide brochure

Hij is tevens een van de geïnterviewden in de videopodcastserie “Perspectiefvol leiderschap. Samen op koers naar een luisterrijke toekomst”.