Marion van den Boer

Als ervaren verandermanager heeft Marion van den Boer de afgelopen 20 jaar haar sporen verdiend in bedrijfsontwikkeling en multilaterale projectcoördinatie, met ondernemerservaring als oprichter en CEO van de M. International Group. Haar passie ligt in de (verdere) ontwikkeling van nieuwe bedrijven. Zij heeft met succes startups wereldwijd geholpen, waarbij zij groei bevorderde met een nadruk op intercultureel begrip, ethiek en duurzaamheid.

Als internationale vrouwelijke leider, ambassadeur van Women of the World en country chair van ‘G100: million mission’, zet Marion van den Boer zich in voor leiderschapspariteit. Haar geloof in de transformerende kracht van vrouwen drijft haar, om groei voor individuen en bedrijven te inspireren en te katalyseren. Marion: “Een nieuw tijdperk van leiderschap is aangebroken, waarin diversiteit en inclusiviteit de sleutel zijn tot deze verandering.”

Marion van den Boer kan een Expertdag verzorgen, over hoe we met onze zes intelligenties optimale pariteit kunnen realiseren. En hoe wij onze intelligenties kunnen inzetten ten behoeve van het realiseren van Perspectiefvol leiderschap en duurzaamheid.

Tijdens deze interactieve Expertdag “Optimale pariteit, door inzet van onze zes intelligenties” kijken we niet alleen naar de fysieke en mentale, maar ook naar de emotionele, sociale, relationele en spirituele intelligentie. Deze horen alle zes bij persoonlijk leiderschap, maar worden vaak, bewust of onbewust, over het hoofd gezien. Als je je bewust bent van je intelligenties in je functie en je openstelt voor deze intelligenties van je teamleden, en daar samen mee aan de slag gaat, wordt het resultaat veelbelovend. De deelnemers ontdekken hoe zij deze intelligenties, zowel in hun werk als hun privéleven, optimaal kunnen inzetten.

Tevens onderzoeken we op basis van de verschillende intelligenties de pariteit in organisaties. Hoe komen we tot een evenwichtige verdeling van de rollen, posities en de macht van mannen en vrouwen in organisaties? Want optimale pariteit binnen een organisatie leidt tot meer inzicht en een zo creatief mogelijke organisatie. Deze Expertdag leidt niet alleen tot nieuwe inzichten voor de deelnemers zelf, maar ook voor hun privé- en werkomgeving.

Bekijk hier de brochure