Rob van den Berg

Rob van den Berg is sinds 2000 zelfstandig personeelsadviseur. Hij begeleidt uiteenlopende organisaties op projectmatige basis en ontwikkelt beleid als Talentmanager a.i. Hij heeft ruime ervaring in personeelsmanagement en de implementatie van organisatieverandering. Momenteel is hij actief als Trusted Advisor HR strategie en executie, in HR Projectmanagement en HR-conceptontwikkeling. Rob van den Berg is tevens auteur en docent/afstudeerbegeleider aan de Business School HRM Rotterdam.

Naast “Futureproof Talentmanagement” schreef hij onder andere twee boeken over de digitalisering ten behoeve van personeelsmanagement, “e-HRM – Inspelen op veranderende organisaties en medewerkers” (coauteur: H. Adam) en “E-HRM – Nu wordt personeelsmanagement eindelijk leuk”. Ook was hij hoofdredacteur van “Brugboek Personeelsmanagement”. Verder is hij als bewerker betrokken bij Nederlandse uitgaven van vooraanstaande buitenlandse publicaties op het gebied van HRM en management(vaardigheden), waaronder het toonaangevende boek “Managementvaardigheden” van Phillip L. Hunsaker dat onlangs als zesde Nederlandse editie is uitgekomen.

Rob van den Berg levert onder andere als docent een bijdrage aan de vierde dag in het zevende dagdeel: “Wordt Teamregisseur met het TeamRegiePlan”. En hij verzorgt de Verdiepingsdag “Talentmanagement”.

Pyramide brochure

Hij is tevens een van de geïnterviewden in de videopodcastserie “Perspectiefvol leiderschap. Samen op koers naar een luisterrijke toekomst”.